Kortprintere

Har du behov for en kortprinter til udskrift af enkelte plastikkort, eller ønsker du en kortprinter til større produktion, så kan vi tilbyde dig en kortprinter til dit behov. Vores udvalg af kortprintere er i høj kvalitet, som alle er brugervenlige og driftssikre. Vi tilbyder også tilbehør som plastikkort, folie og rensekort.

 

 

 

 

 

Desktop

Ideel til mindre produktion

Det er nemt at komme i gang med at bruge Zebras desktop printere. Til trods for at det er desktop printere har Zebra printerne alt det man kan ønske sig af en professionel kortprinter. Desktop printerne er ideelle til et behov på maks. 50 kort om dagen. Printerne findes i modeller, der enten kan printe på én side eller som automatisk vender kortet og printer på den anden side. Til desktop printerne er der et stort udvalg af forskellige farvebånd.

Zebra

 

 

 

 

Produktion

Hurtig og sikker printer til større produktion

Zebra produktionsprintere er pålidelige og har en fantastisk høj printkvalitet.
Zebras produktionsprintere fås i flere modeller – alt efter behov. De kan printe kant til kant på kortet. Er jeres behov på over 50 kort om dagen – har I behov for en produktionsprinter.
Fås i mange modeller eksempelvis retransfer som til trods for høj printhastighed laver kort i fotokvalitet. Zebra printerne bliver brugt til mange formål eksempelvis ID-kort, adgangskontrol, gavekort, medlemskort… Alt efter model kan printerne printe på en eller på begge sider af kortet, Det kræver ikke meget instruktion at komme i gang med at printe kort.

Zebra