Label inspektion

100% label og print inspektion

Kontrollér og verificer alt fra stregkoder og læsbar tekst, til grafik og printfejl. Få et system som sikrer, at dit print lever op til alle krav og standarder, som f.eks. UDI og GS1.

 

LVS-7500 består af et kamera med tilhørende software, og har mange funktioner og fordele. Systemet identificerer og eliminerer fejl, og stopper automatisk printeren, hvis kvaliteten og dataindholdet ikke lever op til de ønskede krav. 

 

Alle 1D og 2D stregkoder verificeres i henhold til ISO/IEC standarderne og GS1. Der er et væld af muligheder for at validere dataindholdet. Systemet giver også mulighed for at kontrollere den læsbare tekst i form af OCR (Optical Character Recognition) og OCV (Optical Character Verification). Funktionen er velegnet til at kontrollere etiketten for de korrekte data og sammenligne dem med dataindholdet i stregkoden.

PDF
Kontakt mig angående
Microscan LVS-7500

LVS-7500

Eksternt label inspektion system

LVS-7500 er et eksternt og kompakt stand-alone system, som kan benyttes til de fleste labelprintere på markedet. LVS-7500 placeres foran labelprinteren, således at etiketterne verificeres og kontrolleres af kameraet. Løsningen kræver enten en intern eller ekstern opruller.

PDF
Kontakt mig angående
Microscan LVS-7510

LVS-7510

Integreret label inspektion system

Systemet er indbygget og integreret i en Zebra XI4 eller Printronix T8000 labelprinter. LVS-7510 er en komplet løsning, som kan verifiere og kontrollere alle typer etiketter. Da systemet er integreret i printeren, er det muligt at printe og verifiere etiketter i ”peel-off mode”, hvilket betyder at printeren udskriver én enkelt etiket ad gangen uden bagpapir.