Konsulent bistand

Kom sikkert og rigtigt i mål, hos os er du i sikre hænder.

 

Stregkoder

Stregkoder er meget mere teknisk end de fleste forestiller sig. Vi har beskæftiget os med stregkoder i mange år, og har derfor en bred og dybdegående viden indenfor stregkoder og standarder som f.eks. ISO, GS1 og UDI. Vores erfaringer og kendskab til standarder, gør at vi kan rådgive og hjælpe dig på forskellige måder.

 

Vi tilbyder teknisk rådgivning i print, verifikation, teknologi og standarder, og har samtidigt den fornødne viden om hardware som scannere, printere og vision udstyr, samt den tilhørende software.

Løsninger

Det kan være vanskeligt at vælge den rigtige løsning til opgaven, specielt hvis man først skal tillære sig en masse ny viden. Vi har stor ekspertise i dataopsamling og printløsninger, hvor både hardware og software en del af projektet. Vi yder ikke blot rådgivning i hardware og software, men i hele løsningen og processen, fra idé til integration.

 

Vi har mange års erfaring i udvikling af software- og webapplikation, og vi ved hvad der kræves for at nå i mål og løse opgaven. Har I en opgave eller idé, kan vi bidrage til en brainstorm og udarbejdelse af en kravspecifikation.