Web

Skræddersyede og unikke webløsninger helt efter jeres behov.

 

Design

Når vi designer hjemmesider, er det vigtigt at den virker på alle enheder. Derfor arbejder vi med responsivt design, som tilpasser sig til mobilefoner, tablets og almindelige desktop computere.

Udvikling

Special udvikling af online løsninger, er en af vores absolutte spidskompetencer! Vi hjælper ofte kunder med at løse specielle problemstillinger, som kræver kreative løsninger.

Integration

Vi tilbyder integrationer af bl.a. betalingsmoduler, økonomisystemer m.m. Vi har stor erfaring med at integrere op imod eksterne systemer, når der f.eks. skal udveksles data til forskellige formål.

Open source

Vi er rigtig glade for Umbraco, som er vores primære open source CMS i vores forskellige løsninger. Umbraco er meget brugervenligt og er yderst fleksibelt, når der skal videreudvikles nye funktioner.

Udvalg af vores løsninger

 

 

 

 

Billetsystem

Slip for dyre klikafgifter

Vi tilbyder en komplet løsning til salg af billetter og gavekort, hvor du slipper helt af med klikafgifter og betaler en fast månedlig pris. Vores billetsystem er både brugervenligt og nemt, for både jer og jeres kunder. Kundesiden og den grafiske oversigt af salen, bliver altid tilpasset af vores grafikere. Det giver kunderne en god overskuelighed, og sikrer en god oplevelse under hele bestillingen.

 

 

 

 

 

Skolekort

Er der lang kø i frikvarteret?

Vi kan hjælpe med at forenkle driften af kantinen, og sørge for hurtigere afvikling af køerne. Skolekortet er en komplet løsning, der er designet til håndtering af elevbetalinger på skoler og fritidsinstitutioner. Vores løsning gør det muligt at køre kontantløs eller delvis kontantløs, som kan presse hver enkelt transaktion ned til kun få sekunder.

 

 

 

 

 

Salg af gavekort

Tilføj en digital salgs kanal

Vi leverer en hjemmeside, som er skræddersyet til gavekort og kan meget mere end at sælge dem. Jeres kunder kan bestille, aktivere, se saldo og hente transaktionslister i alle døgnets timer. Løsning er integreret op imod Nets og bruger deres prepaid system.

 

 

 

 

 

Loyalitetssystem

Lær dine kunder bedre at kende

Vi har hjulpet både shoppingcentre og butikskæder med at skabe glade og loyale kunder. Mange undersøgelser viser, at det er fem gange dyrere at få en ny kunde ind i butikken, i forhold til at markedsføre sig selv overfor de eksisterende kunder. Lad os hjælpe med at udnytte det store potentiale for vækst, som jeres kunder allerede har.

 

 

 

 

 

Hosting

Overlad det hele til os

Vi hoster mange forskellige hjemmesider til billet- og bestillingssystemer, webshops, loyalitetsklubber m.m. Når vi passer på jeres data, så er sikkerhed, backup og oppetid altid i fokus. Hjemmesiderne ligger på dedikerede servere med Windows styresystem, MS SQL database og konstant dataspejling på selvstændige drev. Serverne er altid døgnovervåget, og står i brandsikrede rum med køleanlæg og tilsluttede dieselgeneratorer.