Om Axicode A/S

Axicode er en dansk ejet IT virksomhed der leverer løsninger, som skaber værdi for jer og jeres kunder.

Hos os er det jer der er i fokus og vi imødekommer altid jeres individuelle behov som virksomhed. Vores kernekompetencer spænder meget bredt, og vi kan både hjælpe jer som konsulenter eller med totalløsninger indenfor stregkoder, dataopsamling, softwareudvikling, webudvikling og tryksager.

Hvorfor Axicode?

Fordi vi finder den rigtige løsning til jer.

Vi gør en stor indsats for at hjælpe på den bedst mulige måde. Det gør vi bl.a. ved at hjælpe kunderne fra start til slut, så de har den nødvendige vejledning og support til rådighed. Vores ambition er at vores kunder ikke skal vente i kø på telefonen, og at e-mails besvares hurtigst muligt.


Rådgivning og kommunikation er vigtigt når en opgave skal løses, derfor gør vi meget ud af en kompetent og hjælpsom rådgivning, så opgaven løses optimalt.


Vi er altid friske på en ny og spændende opgave, hvor vi får lov til at deltage kreativt i løsningsmodellen, og sammen med kunden finder frem til det rigtige hardware til opgaven.

 

Vores historie

Axicode blev grundlagt i 1989 i Frederikssund under navnet Vægtgruppen. Som navnet indikerer, startede vi med at sælge og servicere vægte. De udviklede sig hurtigt til at også omfatte stregkodeprintere, da det var naturligt at forbinde en printer og vægt.


Da vi begyndte at arbejde med stregkodeprintere, fandt vi hurtigt ud af at hvor store problemer det voldte kunder og leverandører, når stregkoderne ikke kunne læses. Vi begyndte derfor at interessere os for stregkoder og den tekniske opbygning heraf, derfor blev scannere og stregkodeverifikation en del af virksomheden.


I 1999 flyttede vi til Hundested i den gamle Hundested-Grenå færgeterminal, hvor vi boede i 15 år. I takt med udviklingen, blev udvikling af software en større del virksomheden. Vi startede med at udvikle små programmer og applikationer til printere, men begyndte senere hen at udvikle større softwareløsninger primært inden for dataopsamling.


Vi begyndte at udvikle både web- og betalingsløsninger, som stadig er en del af virksomheden i dag. I 2005 var software og andre løsninger blevet så stor en del af virksomheden, at vi skiftede navn fra Vægtgruppen til Axicode.


Grundet den øget udvikling af software og webløsninger, ansatte vi vores egne grafikere. Da kortprintere og plastikkort samtidigt blev en del af virksomheden, var det naturligt at arbejde med grafisk design af fortrykte plastikkort og gavekortsløsninger.

 

I 2014 købte vi et nedlagt posthus af Post Danmark i Hundested, som vi har moderniseret og indrettet, således at det opfylder vores ønsker om et godt arbejdsmiljø.