Vores spidskompetencer

Vi hjælper bl.a. med print og scanning af stregkoder, webløsninger, gavekort m.m.

Vi er stærke inden for dataopsamling, stregkoder og webløsninger, samt grafisk arbejde og tryksager inden for gavekort og emballage. Vi går meget op i at levere en høj kvalitet, med en tilsvarende kompetent og hurtig service og support.

Stregkode verifikation

Verificering og dokumentation af 1D og 2D stregkoder

Verifikation af stregkoder er teknisk og indeholder forskellige ISO og GS1 standarder. Vi har beskæftiget os med stregkoder i mange år, og har derfor en bred og dyb viden indenfor stregkoder og verifikation.

 

Vi tilbyder udstyr til at kunne verificere og dokumentere kvaliteten af stregkoder, samt den nødvendige rådgivning omkring stregkoder, GS1 og hvordan det implementeres i den daglige drift.

Software

Softwareløsninger der skaber værdi for din virksomhed

Med mere end 20 års erfaring i kundespecifikke softwareløsninger, har vi stor ekspertise i udvikling af specialløsninger indenfor bl.a. datafangst og printløsninger.

 

Vi tilbyder professionelle løsninger til forskellige miljøer og platforme. I er altid sikker på at få den mest optimale løsning, der dækker alle behov og krav.

Web

Skræddersyede og unikke webløsninger helt efter jeres behov

Special udvikling af online løsninger, er en af vores absolutte spidskompetencer! Vi hjælper ofte kunder med at løse specielle problemstillinger, som kræver kreative løsninger.

 

Vi tilbyder integrationer af bl.a. betalingsmoduler, økonomisystemer m.m. Vi har stor erfaring med at integrere op imod eksterne systemer, når der f.eks. skal udveksles data til forskellige formål.

Gavekort

Design og integration af gavekortsløsninger

Vi har mange års erfaring med forskellige typer gavekortsløsninger og tilbyder ud over design og produktion, bl.a. integrationer til Nets Prepaid og online salg af gavekort.

 

Vores produktion har stor ekspertise i tryksager til gavekort og tilhørende emballage. De arbejder tæt sammen med vores grafikere, for at sikre jer det bedst mulige slutresultat.

 

Online integration er en vigtig del af gavekortsløsninger. Vi udvikler og integrere forskellige webløsninger til salg og håndtering af gavekort. Løsningerne indeholder funktioner som saldovisning, transaktioner, aktivering og bestilling af gavekort.

Grafisk arbejde

Få designet din idé eller overlad det til os

Har I en god idé, kan vi udforme den til konkrete løsninger. Alternativt kan vi udarbejde et kreativt udkast, baseret på en snak med jer om jeres ønsker og krav.

Support

Vi er altid klar til at hjælpe

Vi er meget bevidste om vigtigheden af en pålidelig drift, derfor gør vi meget ud af at yde en hurtig og effektiv support. Vores teknikere og supportere er meget serviceminded, og sidder klar til at hjælpe dig hvis du har spørgsmål eller problemer. Vi tilbyder support via telefon-, e-mail- og fjernadgang, samt on-site support hos kunden.

Konsulent bistand

Kom sikkert og rigtigt i mål, hos os er du i sikre hænder

Det kan være vanskeligt at vælge den rigtige løsning til opgaven, specielt hvis man først skal tillære sig en masse ny viden. Vi har stor ekspertise i dataopsamling og printløsninger, hvor både hardware og software en del af projektet. Vi yder ikke blot rådgivning i hardware og software, men i hele løsningen og processen, fra idé til integration.

 

Vi har mange års erfaring i udvikling af software- og webapplikation, og vi ved hvad der kræves for at nå i mål og løse opgaven. Har I en opgave eller idé, kan vi bidrage til en brainstorm og udarbejdelse af en kravspecifikation.

Service & Reparation

Hurtig og kompetent service, vi holder dig kørende

Vedligeholdelse er bedre end reparation, derfor kan det betale sig at få hardware serviceret og renset, for at sikre en driftssikker hverdag. Vi tilbyder forskellige serviceaftaler alt efter behov og krav, og vores serviceteknikere kører i hele landet.

 

Hvis uheldet alligevel er ude, så har vi vores eget serviceværksted til reparation og service af hardware, men vi tilbyder også reparation ude hos vores kunder samt salg af reservedele. Vores serviceteknikere er uddannet i at reparere labelprintere, kortprintere, vægte og scannere. Samtidig har vi stor ekspertise i software og firmware opdateringer.