Grafisk arbejde

Få designet din egen idé eller overlad det til os.

Vi har in-house grafikere, som har stor teknisk viden inden for den grafiske branche. Sammen med jer, finder vi den rigtige løsning til jeres markedsføring. Vi har stor erfaring inden for forskellige produkter og teknologier.

 

 

 

 

 

Plastikkort

Lad os designe jeres nye kort

Siden 1994 har vi hjulpet kunder med at få deres idé ned på et færdigt designet plastikkort. Vi hjælper jer igennem hele processen og designer kortet i forhold til jeres ønsker om stil, målgruppe og den eksisterende designlinje.

 

 

 

 

Web design

Design + brugervenlighed

Vi hjælper jer med at skabe det visuelle udtryk, som beskriver jeres virksomhed. Vores grafikere vil i tæt samarbejde, følge jer fra start til det færdige resultat. Vi sørger for at siden både er brugervenlig, overskuelig og at det visuelle udtryk rammer det rigtige kunde segment. 

 

 

 

 

Tryksager

Lad os lave jeres næste tryksag

Vi hjælper jer med et kreativt oplæg, som giver tryksagen det helt rigtigt look og feel. Vi leverer de fleste tryksager lige fra brochurer, brevpapir, annoncer, skilte m.m.  Lad os sammen finde den helt rigtige løsning til jeres næste tryksag.

 

 

 

 

UI/UX Design

Design + brugervenlighed

Vi har mange års erfaring med at designe og optimere brugerflader til bl a. POS systemer, håndterminaler, app's og generelt software til både online og offline formål.

 

 

 

 

Emballage

Indpakning af jeres produkt

Vi har stor erfaring med emballage til f.eks. poser, folieposer, gavekorts indpakning m.m. Lad os høre hvad I står og mangler, så kan vi hjælpe med at finde den rigtige løsning.