Labelprintere

Etiketprintere til udskrift af labels

Vi har en bred vifte af labelprintere til udskrift af stregkoder og etiketter. Printerne fås i mange forskellige størrelser og varianter, både til det lille og store behov.

 

Vi er Honeywell service providers, hvilket betyder, at vi laver garanti reparationer for Honeywell, ligesom at vi er trænet i at reparere på deres midrange printere.

 

 

 

 

 

Desktop

Kompakte printere til små opgaver

Prisbillige labelprintere til mindre printopgaver. Desktop printere er kompakte pålidelige printere, som er nemme at anvende og som ikke fylder ret meget. Perfekt til simple opgaver, uden at gå på kompromis med kvalitet. Fås i forskellige konfigurationer alt efter behov og ønsker.

Zebra Intermec Honeywell

 

 

 

 

Industrielle

Printere til produktion og større opgaver

Labelprintere til større opgaver, som leverer høj hastighed og driftsikkerhed. Industrielle labelprintere er pålidelige og robuste, og kan anvendes i alle typer miljøer. De utallige muligheder for konfigurationer og tilbehør, gør printere velegnet til de mest krævende opgaver uanset volumen og hastighed.

Zebra Intermec Honeywell

 

 

 

 

Mobile

Mobile printere til udskrift på stedet

Mobile labelprintere til udskrift på stedet, som oftest monteres i køretøjer eller bæres af personale. Mobile label printere øger fleksibilitet og effektivitet, og er udover normale stregkode etiketter, velegnet til udskrift af kvitteringer og billetter.

Zebra Intermec Honeywell