Stregkodescannere

Scannere til aflæsning af stregkoder i alle miljøer

Vi tilbyder et stort udvalg af stregkodescannere. Hos os finder du alt fra fastmonterede scannere, til normale håndscannere og håndterminaler med styresystem. Stregkodescannerne fås i forskellige varianter med forskellige opsætninger, afhængigt at den opgave der skal løses.

 

 

 

 

 

Fastmonterede stregkodescannere

Automatisk scanning i produktionen

Fastmonterede stregkodescannere til fuldautomatisk scanning på transportbånd og lignende. Fås i forskellige versioner og konfigurationer, som gør dem velegnet til alle typer opgaver uanset volumen og hastighed.

Microscan Omron

 

 

 

 

Håndholdte stregkodescannere

Simple opgaver på lager og i butik

Håndholdte stregkodescannere til 1D og 2D stregkoder, med eller uden kabel. Fås i mange forskellige varianter og typer, velegnet til de fleste behov for scanning fx salg og simple lageropgaver.

Zebra Honeywell Datalogic

 

 

 

 

Præsentation

Bordscanner til detailhandlen

Præsentationsscannere er til hands-free scanning, hvor stregkoden præsenteres for scanneren, som typisk står på en disk eller et bord i butikker og lignende. Scannerne læser automatisk stregkoden når den kan scannes.

Zebra Honeywell Datalogic

 

 

 

 

Industrielle

Til det hårde miljø

Scannere som er meget hårdføre og kan klare stort set alt. Tåler støv, vand og gentagne fald på hårdt underlagt. Velegnet til industrielt brug og scanning på lang afstand.

Zebra Honeywell Datalogic

 

 

 

 

Håndterminaler

Scannere med software

Robuste håndterminaler til alle typer løsninger, lille som stor. Fås i mange forskellige variationer og konfigurationer, så de passer til dit behov. Terminalerne har styresystemet Android og fås både i offline og online modeller. Vi laver kundetilpasset software til terminalerne og afleverer data til et eller flere programmer – efter kundens ønsker og behov.

Honeywell Zebra Nordic ID Koamtec M3 Mobile