Evolis

Kortprintere til print af professionelle kort

Evolis kortprintere er blandt de bedste på markedet og fås i mange forskellige modeller og varianter – alt afhængigt af behov.

Evolis kortprintere printer i høj kvalitet, ligesom at de er både driftssikre og brugervenlige.

 

Evolis kortprintere skiller sig ud ved, at de kan printe på stort set alle korttyper. De egner sig derfor særligt til virksomheder, som ønsker miljørigtige alternativer til det traditionelle plastikkort.

 

Bestiller I en kortprinter fra Evolis inden den 31. december 2021, tilbyder vi – ved jeres gamle kortprinter retur – rabat.

Evolis kortprintere trade in trade up 

Kontakt mig for tilbud

 

 

Evolis silver reseller

PDF
Kontakt mig angående
Evolis Zenius

Evolis Zenius

Kompakt og fleksibel kortprinter

Zenius printeren er designet til enkeltsidet udskrivning af alle typer plastkort.

Zenius printer enten farve- eller monokrom-kort, individuelt eller i små kørsler i høj kvalitet. Zenius er ideel til øjeblikkelig udskrivning af enkeltsiddet kort. Passer perfekt ind på skrivebordet eller kundeskranken.

 

 

PDF
Kontakt mig angående
Evolis Primacy

Evolis Primacy 

Hurtig og alsidig kortprinter

Primacy printeren er hurtig, kraftfuld og effektiv. Ved hjælp af avancerede kodningsteknologier er denne kontorprinter den ideelle løsning til udskrivning af personlige kort, fra det enkle til det mere sikre adgangskort. Primacy fås til enkelt- eller dobbeltsidet udskrivning, og er ideel til medium eller større opgaver. Farve eller monokromt tryk.

PDF
Kontakt mig angående
Evolis Primacy

Evolis Tattoo RW (Rewrite)

Den bedste løsning til midlertidige kort og badges

Tattoo RW er den perfekte løsning til dine midlertidige badges og kort, der kræver regelmæssige opdateringer.

Med Tattoo RW kan du opdatere dine kort når det er nødvendigt. Det samme kort kan slettes eller rettes og udskrives på ny op til 500 gange.

Printeren kræver ikke folie, men specielle kort til sletning og genudskriv.

PDF
Kontakt mig angående
Evolis Primacy

Evolis Avansia

Retransfer kortprinter i høj kvalitet

Avansia er en retransfer printer i meget høj kvalitet. Avansia er meget robust og driftssikker. Opløsning er i 600 DPI og printer derfor vandmærker og mikrotekst i høj kvalitet. Perfekt til adgang og sikkerhedskort.

Kan printe mere end 140 farvekort i timen, og er derfor ideel til printjob i større opgaver.

 

PDF
Kontakt mig angående
Evolis Primacy

Evolis KC200 Kiosk

Kompakt Selvbetjeningsmodul

KC200 og KC200B printere tilbyder omkostningseffektive løsninger, der muliggør øjeblikkelig udstedelse af personlige plastkort. Evolis Premium SDK og tilslutningsmulighederne gør det muligt for KC200 og KC200B at integreres i enhver form for selvbetjeningskiosker. KC200 og KC200B drager fordel af Evolis nyeste udvikling i kortprintningsmoduler. Deres metalkabinetter gør deres integration i dit system enklere og mere slidstærkt.

 

PDF
Kontakt mig angående
Evolis Quantom

Evolis Quantum

Central kort produktionssystem

Quantum-kortprinteren er løsningen til udskrivning og kodning af kort i store mængder. Det printer kortene på forside og bagside, i farve eller monokrom, med en udskrivningshastighed på mere end 1000 kort per time.

Quantum kombinerer følelsen af en stationær printer med kraften fra en industriel printer til centraliseret produktion af plastikkort i store mængder.