Zebra

Kortprintere til print af professionelle plastikkort

Zebra plastkortprintere er populære på markedet, de er både brugervenlige og billige i drift, uden at gå på kompromis med printkvaliteten som er i top. Zebra kortprintere findes i forskellige modeller, alt efter behov og volumen.

Kontakt mig angående
Zebra ZC10L

Zebra ZC10L

Enestående billedkvalitet der er effektiv og omkostningseffektiv

Når du har brug for VIP, tryk eller en anden form for store ID-mærker, er ZC10L det eneste storeformat direkte til kort printer, der kan udskrive fulde kant til kant farvekort i en udskrivning for at spare tid og penge.

Kontakt mig angående
Zebra ZXP Series 9

Zebra ZXP 9

Pålidelig ydeevne og fremragende udskriftskvalitet

Udskriv flere kort hurtigere med fremragende billedkvalitet. Zebra's ZXP Series 9  giver dig mulighed for at udskrive ægte kant-til-kant, fotokvalitetskort.

 

Kontakt mig angående
Zebra ZXP Series 7

Zebra ZXP 7

Høj kvalitets kortprintning

ZXP Series 7 har fremragende fotokvalitetskortudskrivning i mellemstore til store opgaver. ZXP Series 7 printer hurtig, men har en pålidelig ydeevne. Printer op til 1500 kort i monokrom pr time.

 

Kontakt mig angående
Zebra ZC300

Zebra ZC300

Kompakt kortprinter til de alsidige opgaver

Udskriv hvad du vil, når du vil, fra næsten hvor som helst, alt sammen med lynhastighed. Med ZC300 Series-kortprintere får du banebrydende enkelhed, sikkerhed og tilslutningsmuligheder til selv de mest komplekse kort - alt i det slankeste pasform-overalt design.

 

Kontakt mig angående
Zebra Zc100

Zebra ZC100

Enkeltsidet kortprinter til de små opgaver

Med ZC100-kortprinteren får du banebrydende enkel betjening og det slankeste fit-overalt design sammen med en værktøjskasse med ekstra funktioner, der gør det endnu nemmere at integrere, bruge og administrere dine ensidede kortudskrivningsbehov.