Software

Softwareløsninger der skaber værdi for din virksomhed.

 

Skræddersyet

Vi har mere end 20 års erfaring i kundespecifikke softwareløsninger, og har stor ekspertise i udvikling af specialløsninger indenfor bl.a. datafangst og printløsninger.

 

Vi tilbyder professionelle løsninger til forskellige miljøer og platforme, og sikrer at I får den mest optimale løsning der dækker alle behov og krav.

 

Vores udviklere har en bred erfaring indenfor softwareprogrammering, bl.a. til lagerstyring, håndterminaler, betalingsløsninger og printapplikationer, og udvikler primært løsningerne i .Net og SQL.

Integration

Vi tilbyder integrationer mellem de fleste IT systemer, og har udviklet adskillige løsninger som er integreret op i mod eksterne systemer.

 

Vi har bl.a. leveret integrationer til ERP og økonomisystemer som f.eks. Navision, SAP og Prisme, og har derudover erfaring i integration til softwareprogrammer via SDK.

Dataopsamling

Vi benytter os oftest af Microsoft SQL database, som er den mest brugte og som vi har mange års erfaring i, men vi har også erfaringer med andre database som f.eks. Microsoft Access.

 

Databasen ligger enten hos kunden selv på en databaseserver, eller hos os i et sikret miljø. Vi tilbyder hosting og cloud-baseret løsninger, hvor sikkerhed og fleksibilitet er i højsædet.

Udvalg af vores løsninger

 

 

 

 

UDI print applikation

Komplet software system til print og verifikation af labels til medicinsk udstyr

I 2016 udviklede vi et komplet system til at printe og verificere UDI (Unique Device Identification) labels til medicinsk udstyr. Fuld integration til Microscan LVS-7510 label inspection system og BarTender software, sikrer 100% verifikation af data og stregkoder.

 

Softwaren stopper automatisk printerne hvis printet bliver afvist, og data fra alle etiketter gemmes centralt i en Microsoft SQL database.

 

Brugerfladen er meget intuitiv, og datavalideringen sikrer at det er den korrekte ordre der printes.

 

 

 

 

 

Software til labelprintere

Printerprogrammer til prismærkning

Intelligente printere har været en del af Axicode i mange år, det samme har softwareudvikling til labelprintere. Vi har bl.a. udviklet prismærkningsanlæg, hvor vægt og printer kommunikerer direkte med en central server for at hente priser m.m., printet hentes direkte fra printeren af slutbrugeren.

 

Til printprogrammerne har vi udviklet en del forskellige printservices, som kan kontrollere print til adskillige printere. Vores printservices er udviklet fleksibelt, og kan benyttes til alt fra billetter til diverse labelprints.

 

 

 

 

 

Håndterminal­løsninger

Software til lagerstyring og registrering

Vi har udviklet mange kundetilpassede applikationer til håndterminaler de sidste mange år.

 

Scanning er en naturlig del af Axicode, og vores udviklere har et stort repertoire indenfor håndterminaler, og har bl.a. udviklet software til lagerstyring, registrering, ordrebehandling og kameraløsninger, både online og offline.

 

 

 

 

 

Kortprogram

Administration og håndtering af personale- og sæsonkort

Program til print af personale- og sæsonkort i forlystelsespark. Softwaren inkluderer bl.a. et intuitiv brugerinterface som har kommunikation til en ekstern API, hvor der kan udskrives sæsonkort og følgebreve, samt redigeres i data og billeder. Brugeren kan derudover tage billeder med webcam, spærre sæsonkort og udskrive dagsrapporter på sæsonkort og turpas.

 

 

 

 

 

POS software

Betalingsløsninger til virksomheder

Axicode har udviklet cloud-baseret POS software til kantineterminaler. Softwaren er integreret med økonomisystemer som fx Prisme. Systemet er meget brugervenligt og de hurtige transaktioner giver brugeren et tidsbesparende kassesystem.

 

Systemet har et fleksibelt brugerinterface som kan tilpasses efter behov, og er integreret med kortlæser og stregkodescanner.

 

Hyldevarer

Bartender

Design og print af stregkoder og etiketter

BarTender giver uanede muligheder for at designe og udskrive etiketter. BarTender fås i 4 forskellige versioner, fra en basis version til det lille behov, til en enterprise version med fx fuldautomatisk print og integration til ERP systemer.

CardStudio

Design og print af plastikkort

CardStudio er brugervenligt og fleksibelt software, hvor du kan printe dit eget design ud på plastikkort. Softwaren kan ud over at printe stregkoder, grafik og almindelig tekst, også kode magnetstribe eller chip på plastikkortet.

Softwaren fås i forskellige versioner, og er perfekt til at printe variable data som f.eks. billeder og tekst.

Barcode Studio

Hurtig og nem generering af stregkoder i høj kvalitet

Barcode Studio kan generere alle 1D og 2D stregkoder i højeste kvalitet. Eksportér stregkoderne i forskellige formater som fx BMP, JPG, PDF eller EPS i valgfri opløsning. Softwaren indeholder forskellige muligheder for import af data, samt en masse redigeringsmuligheder, så du nemt kan generere stregkoder efter dine behov.

SpeedLabel

GS1-128 etiketter til dagligvarehandlen

Software til GS1-128 karton- og palleetiketter, som sikrer dig korrekte data hver gang. Softwaren overholder alle krav fra GS1, uanset om du skal levere til Dansk Supermarked, Coop, Dagrofa eller Reitangruppen. SpeedLabel er nemt at bruge, og sørger for at dine stregkoder er korrekte hver gang. Opret dit produkt i SpeedLabel én gang og software klarer resten. Udskrift til både labelprintere og kontorprintere.

SpeedInventory

Hold styr på dit inventar

SpeedInventory gør det nemt for dig at holde styr på dit inventar. Opret eller importer dit inventar i softwaren, og udskriv stregkoder til lokationer og inventar, som kan scannes med en lille mobil scanner.

SpeedInventory giver oversigt over dit inventar og dine lokationer, samt en fuld historik over scannede produkter. Mulighed for diverse udskrifter og udtræk af data til eksterne systemer.