axiLabel

Software til generering af GS1-128 pallelabels

AxiLabel software gør det nemt og hurtigt at udskrive korrekte GS1-128 pallelabels til Salling Group, COOP, Supergros m.fl. AxiLabel er bygget til at udskrive pallelabels med GS1-128 stregkoder, og sikrer dig en korrekt mærkning af forsendelsespaller til den danske dagligvarehandel. AxiLabel er utroligt nemt at anvende, og kræver hverken uddannelse eller opsætning for at komme i gang.

Nemt og korrekt!

Hurtig oprettelse og print af GS1-128 stregkoder

Opret dine produkter i det integreret varekartotek, som holder styr på alle dine varedata, så du nemt kan udskrive GS1-128 pallelabels. Pallelabelen indeholder alle de nødvendige informationer der kræves for at leverer paller til supermarkederne som f.eks. GTIN (EAN-varenummer), SSCC, Ordre nr. og antal m.fl., og kan udskrives på både labelprintere og almindelige kontorprintere.

 

SSCC nummeret (pallens unikke nr.) styres automatisk i softwaren, hvilket sikre at indholdet i stregkoden er korrekt hver gang. Stregkoderne designes og genererer automatisk i henhold til GS1 standarden, og overholder mærkningskonceptet til den danske dagligvarehandel.

 

Integreret varekartotek

Opret dine produktvarianter med tilhørende informationer som beskrivelse, GTIN, antal og holdbarhedsdage m.fl., så du hurtigt og nemt kan udskrive pallelabels. Når du udskriver pallelabels, angives det ønskede antal paller og de variable data som ordrenr., antal, holdbarhedsdato, batch nr. og vægt kan indtastes.

 

Automatisk styring af SSCC

SSCC (Serial Shipping Container Code) styres automatisk og sikrer at nummeret er unikt på hver palle der mærkes. Indtast blot dit GS1 virksomhedspræfiks, så genereres SSCC nummeret automatisk. SSCC nummeret tæller fortløbende op for hver palle.

 

Eksempel på GS1-128 pallelabel

Variable data på etiketten

  • GTIN
  • Antal
  • Mindst holdbar til
  • Ordrenummer
  • Batch nummer
  • Vægt
  • SSCC

Forskellige printmuligheder

Pallelabels kan både udskrives på normale kontorprintere (laserprintere) og labelprintere. Standard-udskriften til kontorprintere er i A5 format, og kan gemmes som PDF fil som giver mulighed for at genererer pallelabels til eksterne leverandører og distributører.

Udskrift til labelprintere findes i to forskellige størrelser. Pallelabels kan både udskrives på en stor 6” labelprinter i A5 størrelse, og på en lille 4” labelprinter til det mindre behov.

 

Beregning af holdbarhedsdato (MHT)

Ved oprettelse af et produkt, kan antallet af holdbarhedsdage indtastes. Holdbarhedsdatoen beregnes herefter automatisk når en pallelabel udskrives. Holdbarhedsdatoen kan efterfølgende rettes manuelt efter behov.

 

Stregkoder der virker

Stregkoderne i AxiLabel overholder GS1-128 standarden og mærkningskonceptet til den danske dagligvarehandel fra GS1. Stregkoderne genereres og designes automatisk, så du ikke behøver at bekymre dig om korrekt format og datastruktur.

 

Nyttige links til mere information fra GS1 Danmark

 

Se video fra GS1 omkring GS1-128 Labels