Software

Software til printere, håndterminaler og betalingsløsninger

Vi tilbyder udvikling af kundespecifikke softwareløsninger til dataopsamling, som f.eks. lagerstyring, betalingsløsninger og printapplikationer. Løsningerne er oftest udviklet som en Windows applikation til computere, håndterminaler eller som et selvstændigt program i en labelprinter. Vores udviklere har en bred erfaring indenfor softwareudvikling, integrationer og udvikler primært løsninger i .Net. 

Integration

Integration mellem de fleste IT systemer

Vi tilbyder integrationer mellem de fleste IT systemer, og har udviklet adskillige løsninger som er integreret op i mod eksterne systemer.

 

Vi har bl.a. leveret integrationer til ERP og økonomisystemer som f.eks. Navision, SAP og Prisme, og har derudover erfaring i integration til softwareprogrammer via SDK.

Dataopsamling

Sikker og fleksibel opbevaring af data

Vi benytter os oftest af Microsoft SQL database, som er den mest brugte og som vi har mange års erfaring i, men vi har også erfaringer med andre database som f.eks. Microsoft Access.

 

Databasen ligger enten hos kunden selv på en databaseserver, eller hos os i et sikret miljø. Vi tilbyder hosting og cloud-baseret løsninger, hvor sikkerhed og fleksibilitet er i højsædet.

 

 

 

 

POS software

Betalingsløsninger til virksomheder

Axicode har udviklet cloud-baseret POS software til kantineterminaler. Softwaren er integreret med økonomisystemer som fx Prisme. Systemet er meget brugervenligt og de hurtige transaktioner giver brugeren et tidsbesparende kassesystem.

 

Systemet har et fleksibelt brugerinterface som kan tilpasses efter behov, og er integreret med kortlæser og stregkodescanner.

 

 

 

 

Software til labelprintere

Printerprogrammer til prismærkning

Intelligente printere har været en del af Axicode i mange år, det samme har softwareudvikling til labelprintere. Vi har bl.a. udviklet prismærkningsanlæg, hvor vægt og printer kommunikerer direkte med en central server for at hente priser m.m., printet hentes direkte fra printeren af slutbrugeren.

 

Til printprogrammerne har vi udviklet en del forskellige printservices, som kan kontrollere print til adskillige printere. Vores printservices er udviklet fleksibelt, og kan benyttes til alt fra billetter til diverse labelprints.

 

 

 

 

Håndterminal­løsninger

Software til lagerstyring og registrering

Vi har udviklet mange kundetilpassede applikationer til håndterminaler de sidste mange år.

 

Scanning er en naturlig del af Axicode, og vores udviklere har et stort repertoire indenfor håndterminaler, og har bl.a. udviklet software til lagerstyring, registrering, ordrebehandling og kameraløsninger, både online og offline.

 

 

 

 

Kortprogram

Administration og håndtering af personale- og sæsonkort

Program til print af personale- og sæsonkort i forlystelsespark. Softwaren inkluderer bl.a. et intuitiv brugerinterface som har kommunikation til en ekstern API, hvor der kan udskrives sæsonkort og følgebreve, samt redigeres i data og billeder. Brugeren kan derudover tage billeder med webcam, spærre sæsonkort og udskrive dagsrapporter på sæsonkort og turpas.