Verifiere

Verifikationsudstyr til verificering af 1D og 2D stregkoder.

Vi er specialister i stregkoder og tilbyder alt den nødvendige hardware og software, for at kunne kontrollere og dokumentere stregkoder. Alle vores produkter er i overensstemmelse med ISO/IEC og GS1 standarden, og vi har udstyr som løser alle typer opgaver indenfor verifikation.

 

 

 

 

Omron Microscan

Komplet system til verifikation af 1D og 2D stregkoder

Omron Microscan er en af verdens førende producenter af stregkode verifiere, specielt inden for Pharma og Medico industrien. Microscan LVS-95XX produkter er designet til at verificere alle 1D og 2D stregkoder efter standarder som fx ISO/IEC 15415, 15416 og GS1. Udstyret er i overensstemmelse med ISO/IEC 15426-1 og 15426-2

 

 

 

 

Axicon

Hurtig og nem verifikation af 1D og 2D stregkoder

Axicon er en af verdens mest etableret producenter inden for stregkode verifikation, specielt indenfor detailhandlen, og har udviklet og produceret verifiere siden 1989. Axicon bruges i hele verden og er i fuld overensstemmelse med de internationale ISO/IEC og GS1 standarder for både 1D og 2D stregkoder.

 

 

 

 

RJS

Mobil verifikation af 1D stregkoder

RJS Technologies er producent af bærbare stregkode verifiere. Inspector-serien er nøjagtige, håndholdt enheder, der bruges over hele verden for at sikre at stregkoderne er læsbare. Simple og pålidelige verifiere, der kan håndtere et industrielt miljø i mange år, er nogle af kendetegnene af RJS Inspector-serien.