Stregkode verifikation

Test og kontrol af GS1 stregkoder.
Vi sørger for at dine stregkoder er korrekte, og kan læses hver gang.

Stregkoder er vitale i den automatiseret verden vi lever i, og derfor er det vigtigt at de kan scannes og lever op til de krav der stilles. Stregkode verifikation kontrollere og dokumentere den tekniske printkvalitet og GS1 indholdet i stregkoderne.

 

 

 

 

Om Stregkode verifikation

Verifikation af 1D og 2D stregkoder

Verifikation af stregkoder er nødvendigt, da det er den eneste måde at teste og dokumentere printkvaliteten og GS1 indholdet i stregkoderne på. Stregkoder som ikke kan scannes, har store konsekvenser for virksomhederne. Der gives bøder hvis stregkoderne ikke kan læses eller er forkerte, da det giver store ekstra omkostninger i form af manuelt arbejde og (om)mærkning.

 

Verifikation af stregkoder med en verifier kan være meget teknisk og kompleks. Det er bl.a. omfattet af forskellige ISO standarder indenfor printkvalitet, symboler og struktur, samt standarder indenfor forskellige industrier som f.eks. GS1.

 

Vi har stor ekspertise i stregkoder, verifikation og standarder. Vi har i mange år arbejdet med Axicon og LVS produkter, som er verdens førende producenter indenfor verifikationsudstyr og verifiere til både 1D og 2D stregkoder. Uanset om du har behov for verifiere, vision udstyr eller bare rådgivning, hjælper vi dig med den rigtige løsning.

Verifiere

Verifikationsudstyr til verificering af 1D og 2D stregkoder

Vi er specialister i stregkoder og tilbyder alt den nødvendige hardware og software, for at kunne kontrollere og dokumentere stregkoder.

Verifikationsservice

Vi tester dine stregkoder

Vi tilbyder en online verifikationsservice med en detaljeret og professionel analyse og bedømmelse af dine stregkoder. Det er kritisk at stregkoderne overholder ISO og GS1 standarden samt evt. kundekrav.

 

Har du problemer med at scanne dine stregkoder? Skal du dokumentere stregkodens printkvalitet og dataindhold? Send stregkoderne til os, så verificerer vi dem for dig. Alle verifikationer foretages af uddannet personale med ekspertise i stregkode verifikation og standarder.

 

Du modtager indenfor 24 timer efter modtagelse af dine stregkode(r), en elektronisk rapport som kan bruges til dokumentation af printkvaliteten og dataindholdet, sammen med en professionel udredning af evt. problemer og løsningsforslag. Dokumentationen fås på enten dansk eller engelsk sprog.

UDI (Unique Device Identification)

Print og verifikation af UDI stregkoder og labels

Vi har stor ekspertise i stregkoder og dataopsamling, og har integreret og implementeret forskellige UDI løsninger for virksomheder de seneste år. Vi lægger stor vægt på at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt, og tilbyder ud over verifiere, forskellige typer software og printløsninger.

 

Rådgivning

Stregkode verifikation

Stregkoder er en naturlig del hos de fleste virksomheder, og de fleste af os ved hvad en stregkode er, men de færreste kender til den tekniske kvalitet og opbygning af stregkoderne.

 

Verifikation af stregkoder er meget teknisk og indeholder adskillige ISO/IEC standarder, hvilket gør at det udfordrende at have den nødvendige viden og ekspertise indenfor dette område. Axicode har beskæftiget sig med stregkode verifikation i mange år, og har derfor en bred og dyb viden indenfor stregkoder og verifikation.

 

Med vores kendskab til ISO/IEC og GS1 standarder, hjælper vi dig med at forstå hvad stregkode verifikation er og hvordan det implementeres i den daglige drift.