Plastikkort

Fra idé til færdigt produkt.

Vi producerer fortrykte plastikkort til mange virksomheder i Europa, og er en af Danmarks mest erfarende leverandører på området. Vi leverer alle former for plastikkort, og har gjort dette igennem de sidste 17 år. Sammenlagt har vi produceret mere end 30 millioner kort til både små og store virksomheder indenfor alle brancher. Vi har en meget fast og struktureret kvalitetssikring, og er jeres indgang til gavekort, kundekort, klubkort, ID-kort m.m.

 

 

 

 

Tryk

Digitalt eller offset

Vi trykker både digitalt og offset, når vi laver kort. Det er ofte volumen, effekter og leveringstid der er den afgørende faktor, for hvilken en af metoderne der bliver valgt. Vi vil ud fra jeres design, eller idé kunne vurdere hvad der er behov for til jeres kort.

 

Design

Lad os designe jeres nye kort

Vi designer plastikkort ud fra jeres idé, eller med et kreativt udkast baseret på virksomheden. Hvis I fremsender trykklart materiale, tjekker vores in-house grafikere altid filerne inden trykstart, så det bedste resultat opnås.

 

 

 

 

QR koder

Masser af muligheder

Med en QR kode på plastikkortet og vores tilhørende mobilløsning, åbner I op for helt nye muligheder og funktionalitet. I kan give jeres kunder en nem og hurtig måde, hvorpå de altid kan se deres saldo direkte på mobilen. Der er også mange andre muligheder, som f.eks. personlige tilbud, loyalitetsbonus, nyheder og events m.m.

 

 

 

 

 

Personificering

Når man arbejder med gavekort, skal hvert kort være unikt og tilhøre et enkelt individ. Det er her personificeringen bl.a. kommer ind i billedet, når man f.eks. skal trykke stregkoder, kortnumre, navne eller andre data, som skal være forskellige fra kort til kort.

 

 

 

 

 

Materiale

Hvilke krav har I?

Standard materiale til plastikkort er PVC, men vi kan levere bionedbrydelige kort, fødevare godkendte kort, transparente kort og papkort med samme funktionalitet som på PVC kort.

 

Sort

Brun

Guld

Sølv

 

Magnetstribe

Den behøver ikke at være sort

Magnetstriben kender vi alle fra vores betalingskort, og den er med til at gøre kortene personlige. De fleste af vores kort bliver leveret med en sort HiCo2750, eller en brun LoCo300 magnetstribe. 

Magnetstriben kan leveres i flere forskellige farver.

 

Chipkort og kontaktløse kort

 

 

Metalliske effekter

Hologram

Signatur panel