Plastikkort

Fra idé til færdigt produkt.

Design

Vi kan designe jeres nye kort, ud fra jeres design manual eller vi kan komme med et kreativ udkast. Hvis I fremsender trykklart materiale, tjekker vores in-house grafikere altid filerne inden trykstart, så det bedste resultat opnåes.

Erfaring

Vi producerer fortrykte plastikkort til mange virksomheder i Europa, og er en af Danmarks mest erfarende leverandører på området. Vi leverer alle former for plastikkort, og har gjort dette igennem de sidste 17 år. Sammenlagt har vi produceret mere end 30 millioner kort til både små og store virksomheder indenfor alle brancher. Vi har en meget fast og struktureret kvalitetssikring, og er jeres indgang til f.eks. gavekort, kundekort, klubkort, ID-kort m.m.

Rådgivning

Grundet vores erfaring, kan vi hjælpe med alle de mange valgmuligheder der findes ved produktion af kort. Hvilken trykmetode, personificering, magnetstribe, QR kode, materiele, effekter m.m.

 

 

 

 

 

Tryk

Digitalt eller offset

Vi trykker både digitalt og offset, når vi laver kort. Det er ofte volumen, effekter og leveringstid der er den afgørende faktor, for hvilken en af metoderne der bliver valgt. Vi vil ud fra jeres design, eller idé kunne vurdere hvad der er behov for til jeres kort.

Personificering

Når man arbejder med f.eks. gavekort, skal hvert kort være unikt og tilhøre et enkelt individ. Det er her personificeringen bl.a. kommer ind i billedet, når man f.eks. påtrykker stregkoder, kortnumre, navne eller andre data, som skal være forskellige fra kort til kort.

 

 

 

 

QR koder

Masser af muligheder

Med en QR kode på plastikkortet og vores tilhørende mobilløsning, åbner I op for helt nye muligheder og funktionalitet. I kan give jeres kunder en nem og hurtig måde, hvorpå de altid kan se deres saldo direkte på mobilen. Men der er også mange andre muligheder, som f.eks. personlige tilbud, loyalitetsbonus, nyheder og events m.m.

Sort

Brun

Guld

Sølv

Magnetstribe

Den behøver ikke at være sort

Magnetstriben kender vi alle fra vores betalingskort, og den er også med til at gøre kortene personlige. De fleste af vores kort bliver leveret med en sort HiCo2750, eller en brun loCo300 magnetstribe. 

Magnetstriben kan leveres i flere forskellige farver som f.eks:

 

 

 

 

 

Materiale

Hvilke krav har I?

Standard materiale til plastikkort er PVC, men vi kan levere bionedbrydelige kort, fødevare godkendte kort, transparente kort og papkort med samme funktionalitet som på PVC kort.

Signatur panel

 

Metalliske effekter

Chipkort og kontaktløse kort

Hologram