Stregkode verifikation

Kontrollér dine stregkoder og reducér unødvendige omkostninger. Vi sørger for, at dine stregkoder er korrekte og kan læses hver gang.

 

Verifiere

Verifikationsudstyr til verificering af 1D og 2D stregkoder. Vi er specialister i stregkoder og tilbyder alt den nødvendige hardware og software, for at kunne kontrollere og dokumentere stregkoder.

UDI

Vi har stor ekspertise i stregkoder og dataopsamling, og har integreret og implementeret forskellige UDI løsninger for virksomheder de seneste år. Vi lægger stor vægt på, at kunne hjælpe vores kunder bedst muligt, og er altid 100% dedikeret til opgaven.

Verifikations­service

Vi tilbyder en online verifikationsservice med en detaljeret og professionel analyse med bedømmelse af stregkoder. Det er kritisk, at stregkoderne overholder ISO og GS1 standarden samt evt. kundekrav.

 

 

 

 

Stregkode verifikation

Undgå bøder og ekstra omkostninger!

Verifikation af stregkoder er nødvendigt, da stregkoder som ikke kan scannes kan have store konsekvenser og omkostninger. Mange virksomheder giver i dag store bøder, hvis stregkoderne ikke kan læses, da det giver dem ekstra omkostninger i form af manuelt arbejde og (om)mærkning.

 

Verifikation af stregkoder med en verifier kan være meget teknisk og kompleks. Det er bl.a. omfattet af forskellige ISO standarder indenfor printkvalitet, symboler og struktur, samt standarder indenfor forskellige industrier som f.eks. GS1.

 

Vi har stor ekspertise i stregkoder, verifikation og standarder. Vi har i mange år arbejdet med Axicon og Label Vision Systems (nu ejet af Microscan), som er verdens førende producenter indenfor verifikationsudstyr og vision systemer til 1D og 2D stregkoder. Uanset om du har behov for verifiere, vision udstyr eller bare rådgivning, hjælper Axicode dig med den rigtige løsning.

 

 

 

 

 

Rådgivning

Vi kan hjælpe dig med teknisk eller strategisk rådgivning

Stregkoder er en naturlig del hos de fleste virksomheder, og de fleste af os ved hvad en stregkode er, men de færreste kender til den tekniske kvalitet og opbygning af stregkoderne. Verifikation af stregkoder er meget teknisk og indeholder adskillige ISO/IEC standarder, hvilket gør at det udfordrende at have den nødvendige viden og ekspertise indenfor dette område. Vi har beskæftiget sig med stregkode verifikation i mange år, og har derfor en bred og dyb viden indenfor stregkoder og verifikation.

 

Med vores kendskab til ISO/IEC og GS1 standarder, hjælper vi dig med at forstå hvad stregkode verifikation er og hvordan det implementeres i den daglige drift.